Assortiment

Ons diverse merkaanbod en actuele collectie passend bij het seizoen bent u elke keer dat u winkelt bij t’Oude Melkhuys verzekerd van een trendy look. Passend bij uw uitstraling, smaak en wensen.

Merken: Redbutton, Rino&Pelle, BINDI, OtraCosa, La Lamour, Bloomings, Orientique Australië, sthemann

Bij deze nodig ik u van harte uit om te kijken of ik u kan verrassen.

Deze merken verkopen wij

Redbutton

Redbutton is een merk met comfortabele broeken die net iets hoger zitten met een beetje stretch .
Ieder seizoen is het weer een verrassing welke stoffen er gebruikt worden: van ribfluweel tot een dunne katoen: een nette of een stoere of sportieve broek.

 
Tegenwoordig leveren we ook bijpassende tops van Redbutton zoals: vesten,blouses, jasjes en t-shirts. Zodat je een mooi set kunt combineren
Lees hieronder meer over wat Redbutton doet om onze planeet mooier te maken.

Nieuw: Orientique

Orientique Australië is een merk waarbij kunstenaars prints ontwerpen die in  de kleding worden verwerkt.


De stoffen worden van biologisch katoen gemaakt waarbij maar 91% van het water gebruikt wordt voor productie. Zeer milieu vriendelijk. De garens zijn van de allerbeste kwaliteit wat je voelt wanneer je de kleding draagt.

De combinatie van prachtige prints en de allerbeste katoen, rayon en linnen maakt van elk kledingstuk iets unieks!

BINDI

BINDI is een van onze merken die bekend staan om hun mooie prints, fijne stoffen, vrolijke jurken met een vleug ibiza style.
Een Nederlands merk die hun kleding in kleine ateliers laten maken.

Het label Bindi wordt in eigen beheer ontworpen en geproduceerd in kleinschalige lokale ateliers in Azie, veelal door vrouwen gerund. Deze ateliers worden meerdere keren per jaar persoonlijk door ons bezocht. Zo zijn we ook goed op de hoogte van de arbeidsomstandigheden waarin onze spullen worden gemaakt.

OtraCosa

De mooiste sjaals van wol, wol/zijde of zijde zijn die van ons merk OtraCosa. Twee keer per jaar voeren wij de collectie sjaals die iedereen weer verrast.


Het zijn kunststukjes van de mooiste garens die van hoge kwaliteit zijn en een aanwinst voor je garderobe. Draag hem over een effen set kleding wanneer het fris is of wanneer je ineens zin in kleur hebt.
Ook altijd een bijzonder cadeau.

Laat je verrassen en kom gezellig langs